Toate drepturile de autor privind continutul site-ului www.olympuscenter.ro apartin Olympus Center SRL.

Inainte de a utiliza acest site, va  rugam sa cititi cu atenţie enunturile de mai jos, aplicabile acestui site si tuturor materialelor pe care le contine.

Va aducem la cunostinta ca prezentul site este destinat promovarii pe piata a produselor si serviciilor marca NEBY.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român.

Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul www.olympuscenter.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

Olympus Center poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.

Olympus Center poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, Olympus Center poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Sunteţi de acord că Olympus Center, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, perioadele extinse de inactivitate sau încălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.

Olympus Center poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.
Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Translate »